Airview - Nieuws
Introductie HRU-EC Inverter

Met trots introduceren wij de nieuwe HRU-EC Inverter. Sinds de introductie van de HRU warmteterugwinningsunits met geïntegreerde koeling en verwarming in 2007 hebben wij het genoegen gehad om voor veel projecten deze WTW-units te mogen leveren. In de loop der jaren is de techniek zeker niet stil blijven staan, en met de nieuwe HRU-EC Inverter wordt alle opgedane kennis en ervaring gecombineerd met de laatste stand van de techniek. 

De belangrijkste verbeteringen staan samengevat in onderstaand schema. De HRU-EC Inverter WTW-units zijn ontworpen voor het geconditioneerd ventileren van kleine en middelgrote ruimtes met een nominaal luchtdebiet van 500 tot 5.000 m3/uur. De units zijn uitgevoerd met een eveneens vernieuwde geïntegreerde microprocessor regeling en een Eurovent gecertificeerde kruisstroom platenwisselaar.  

Voor de plaatsing en installatie van de WTW-units zijn geen koeltechnische handelingen benodigd. Hierdoor is een snelle en eenvoudige plaatsing en installatie van de apparatuur mogelijk. Dankzij de hoge COP-waarde komen de units in aanmerking voor EIA-subsidie. 

Meer informatie over dit product.
Terug naar overzicht
Nieuws
News
Nieuwe Vacatures beschikbaar!
Klik hier voor de beschikbare vacatures Lees verder
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder

NVKL Vianorm VCA