Airview - Nieuws
Nieuwe range watergekoelde multiscroll koudwatermachines en warmtepompen

Airview Luchtbehandeling introduceert een nieuwe range multiscroll koudwatermachines en warmtepompen. De Clivet WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines en WSHN-XSC3 water/water warmtepompen vormen het antwoord voor middelgrote en grote capaciteiten. Deze koudwatermachines en warmtepompen maken onderdeel uit van de Clivet SPINchiller3-serie, een productrange die speciaal ontwikkeld is voor de grotere capaciteiten. 

De Clivet SPINchiller3-serie combineert multiscroll technologie met een dubbel koudemiddelcircuit voor een hoge betrouwbaarheid en een optimale werking in deellast. Juist omdat veel koudwatermachines en warmtepompen het grootste deel van het jaar in deellast functioneren, zorgt een optimale werking in deellast voor aanzienlijk energiebesparingen. Met deze gedachte als uitgangspunt zijn de Clivet SPINchillers ontwikkeld. 

De WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 217 tot 731 kW. De omkeerbare warmtepomp WSHN-XSC3 is leverbaar met een verwarmingscapaciteit van 243 tot 884 kW.

De machines zijn standaard geschikt voor toepassing met een open of gesloten bron. Tot de opties van deze units behoren onder meer energieterugwinning, een diversiteit aan geïntegreerde pompen, koppeling met een GBS en een koudemiddellekkagedetector inclusief automatische afpompfunctie. 

Klik hier voor meer informatie over de Koudwatermachine
Klik hier voor meer informatie over de Warmtepomp


Terug naar overzicht
Nieuws
News
Uit voorraad leverbare Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder
Nieuwe range watergekoelde multiscroll koudwatermachines en warmtepompen
Middelgrote en grote capaciteiten Lees verder
Introductie Versatemp EVH-XS watergekoeld kanaalmodel
Extra lage inbouwhoogte! Lees verder

NVKL Vianorm VCA