Airview - Nieuws
Afsluiting 2017


Eerder deze maand hebben we het al gemerkt aan het weer, het is alweer december. Het jaar 2017 is voor Airview Luchtbehandeling een productief en vooruitstrevend jaar geweest, waarin wij ons op verschillende vlakken verder hebben kunnen ontwikkelen. Zo hebben we mooie stappen gemaakt op het gebied van digitalisering en binnen onze serviceafdeling;

- 96% van alle, bij Airview onder toezicht staande of in onderhoud zijnde units, heeft het afgelopen jaar zonder een enkel defect of storing gefunctioneerd.

- Bij slechts 2% van de storingen die we afgelopen jaar hebben ontvangen bij de machines die worden onderhouden door onze service afdeling, ging het om een storing of defect aan de machine zelf.

- Sinds dit jaar zijn we in staat beheer op afstand uit te voeren. Door middel van onze routers, kunnen we continu de werking van de machines monitoren. Dit zorgt voor stabiel werkende machines en een optimalisatie van het systeem na de inbedrijfstelling. Tot slot draagt het bij aan het lage storingspercentage.

- Er liggen mooie projecten in het vooruitzicht met duurzame technieken waarover wij u nader zullen informeren via onze nieuwsbrief.

- Er is hard doorontwikkeld bij onze leveranciers, wat resulteert in diverse nieuwe producten waarover ons team u in de eerste maanden van 2018 kan informeren door middel van de catalogus update.

Dank

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar u als klant en uw gestelde vertrouwen. 

Samen met u heeft Airview Luchtbehandeling een mooi jaar achter de rug. Ook het jaar 2018 zullen wij weer vol met enthousiasme ingaan. Wij zijn u graag wederom van dienst op de wijze zoals u dat van ons gewend bent. 

Wij wensen u namens het gehele team van Airview warme feestdagen en een succesvol 2018 toe! 

Openingstijden Kerstperiode 
Airview Luchtbehandeling is vanaf maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari gesloten. 
Vanaf maandag 8 januari 2018 zijn wij u graag weer van dienst in een nieuw mooi jaar.


Terug naar overzicht
Nieuws
News
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder
Afsluiting 2017
Openingstijden Kerstperiode Lees verder

NVKL Vianorm VCA