Airview - Nieuws
Introductie HRU-EC Inverter

Met trots introduceren wij de nieuwe HRU-EC Inverter. Sinds de introductie van de HRU warmteterugwinningsunits met geïntegreerde koeling en verwarming in 2007 hebben wij het genoegen gehad om voor veel projecten deze WTW-units te mogen leveren. In de loop der jaren is de techniek zeker niet stil blijven staan, en met de nieuwe HRU-EC Inverter wordt alle opgedane kennis en ervaring gecombineerd met de laatste stand van de techniek. 

De belangrijkste verbeteringen staan samengevat in onderstaand schema. De HRU-EC Inverter WTW-units zijn ontworpen voor het geconditioneerd ventileren van kleine en middelgrote ruimtes met een nominaal luchtdebiet van 500 tot 5.000 m3/uur. De units zijn uitgevoerd met een eveneens vernieuwde geïntegreerde microprocessor regeling en een Eurovent gecertificeerde kruisstroom platenwisselaar.  

Voor de plaatsing en installatie van de WTW-units zijn geen koeltechnische handelingen benodigd. Hierdoor is een snelle en eenvoudige plaatsing en installatie van de apparatuur mogelijk. Dankzij de hoge COP-waarde komen de units in aanmerking voor EIA-subsidie. 

Meer informatie over dit product.
Terug naar overzicht
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA