Nieuws - Nieuws
Nieuws

Nieuwe koudwatermachine AQWL en warmtepomp AQWH
Airview Luchtbehandeling introduceert met de AQWL koudwatermachine en de AQWH warmtepomp een nieuwe serie van energie-efficiënte luchtgekoelde koudwatermachines en warmtepompen.

Tot de belangrijkste kenmerken behoort de unieke configuratie van de machines: bij alle units uit deze serie is de opbouw en locatie van de regelingen, compressoren en aansluitingen identiek, waarmee toekomstige updates van het systeem zeer eenvoudig te realiseren zijn. ... Lees verder.


Product van de Maand: Verrijdbare ontvochtiger FDNSRC

Met het onvoorspelbare weer in Nederland kunnen, zeker in het najaar, tijdelijke vochtproblemen ontstaan. Het product van de maand november, de verrijdbare luchtontvochtigers FDNSRC, vormen een flexibele oplossing voor deze problemen.

De verrijdbare ontvochtigers zijn toepasbaar als bouwdroger bij renovatie, bouw en verbouw. Daarnaast zijn deze units ook eenvoudig inzetbaar bij alle mogelijke wateroverlast- en waterlekkageproblemen. ... Lees verder.Evenementen


Technische Trainingen 2011-2012
Vanaf december 2011 tot en met maart 2012 organiseert Airview Luchtbehandeling een zeer uitgebreid programma aan technische trainingen. Wij hebben een zestal verschillende trainingen ontwikkeld voor beginnende en gevorderde installatie- en onderhoudsmonteurs. ... Lees verder.


Airview Luchtbehandeling Nieuwsarchief

Een overzicht van alle eerder gepubliceerde nieuwsberichten vindt u in ons Nieuwsarchief