Nieuws - Product van de Maand - Verrijdbare Ontvochtiger

Product van de Maand: Verrijdbare ontvochtiger FDNSRC

Met het onvoorspelbare weer in Nederland kunnen, zeker in het najaar, tijdelijke vochtproblemen ontstaan. Het product van de maand november, de verrijdbare luchtontvochtigers FDNSRC, vormen een flexibele oplossing voor deze problemen.

Toepassingen
De verrijdbare ontvochtigers zijn toepasbaar als bouwdroger bij renovatie, bouw en verbouw. Daarnaast zijn deze units ook eenvoudig inzetbaar bij alle mogelijke wateroverlast en waterlekkage problemen. Tenslotte kunnen deze ontvochtigers ook eenvoudig preventief ingezet worden voor het optimaal beheersen van de luchtvochtigheid in bijvoorbeeld bibliotheken en musea.

Kenmerken
De ontvochtigers type FDNSRC zijn uitgevoerd met grote wielen en een metalen beugel, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Door de robuuste constructie van hoogwaardig kunststof zijn de units inzetbaar voor zware toepassingen en intensief gebruik. Daarnaast zijn deze ontvochtigers standaard voorzien van heetgasmodule, resulterend in een inzetbaarheid vanaf 0,5°C. De bouwdrogers FDNSRC zijn leverbaar in twee modellen met een ontvochtigingscapaciteit van 44 en 62 liter per dag.

FAM ventilatoren
Voor optimaal resultaat kunnen de units ingezet worden in combinatie met de ventilatoren uit de FAM-serie. Deze hogedruk centrifugaal ventilatoren zijn uitermate geschikt bij inzet t.b.v. tapijtdroging, bij waterschades en bij droogprocessen in kleinere ruimtes zoals kelders en kruipruimtes. De centrifugaal ventilatoren van het type FAM zijn leverbaar in drie modellen met een luchtopbrengst van 350 tot 4850 m³ per uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden en toepassingen van de verrijdbare luchtontvochtigers FDNSRC kunt u contact met ons opnemen via 078 – 652 18 00. Daarnaast is het mogelijk om direct meer informatie over deze units op te vragen door hieronder verder te klikken.

Verrijdbare Luchtontvochtigers FDNSRC