Airview - Nieuws
Nieuws
Abonneren via RSS-feed
ErP Richtlijnen 2018
Momenteel bent u als gerenommeerd installateur of adviseur al bekend met de nieuwe ErP 2016-norm voor ventilatie en luchtbehandeling. Dit veelbesproken onderwerp zorgt vaak voor nogal veel onduidelijkheid en om deze reden willen wij u graag informeren. Lees verder
Nieuwe vacatures beschikbaar!
Afsluiting van 2015
De december maand is alweer even aangebroken en dat betekent dat we het einde van 2015 hebben bereikt! Lees verder
De ErP Richtlijnen voor Ventilatie en Luchtbehandeling
De Europese Unie heeft in haar langtermijnstrategie EU 2020 een aantal kerndoelen geformuleerd. Tot deze kerndoelen behoren onder andere onderzoek en ontwikkeling, werkgelegenheid en duurzaamheid. 

20-20-20 
Met betrekking tot duurzaamheid zijn de 20-20-20 doelstellingen geformuleerd, welke in het jaar 2020 gerealiseerd dienen te zijn:
  • 20% minder CO² uitstoot 
  • 20% minder energieverbruik
  • 20% meer duurzame energie 
Lees verder
Het Clivet Vierpijps Warmtepompsysteem

Onze belangrijkste beursinnovatie tijdens de Vakbeurs Energie, was het Clivet Vierpijps Warmtepompsysteem. Indien u de beurs niet heeft kunnen bezoeken, volgt hier een heldere uitleg van het product.

Dit compleet nieuwe vierpijps warmtepompsysteem is speciaal ontworpen voor gelijktijdige productie van warm- en koudwater. Hierdoor is het mogelijk om te koelen, te verwarmen of gelijktijdig te koelen én te verwarmen. Het Vierpijps Warmtepompsysteem vormt hiermee een fraai kostentechnisch alternatief op een driepijps VRF-... Lees verder


Nieuws
News
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder
Afsluiting 2017
Openingstijden Kerstperiode Lees verder

NVKL Vianorm VCA