Onze Merken - Airwell
Airwell
Het Franse Airwell is in 1947 opgericht door Paul Wallet. Sinds de oprichting heeft de focus binnen Airwell altijd op airconditioning gelegen, wat een van de belangrijkste redenen is voor het wereldwijde uitbreiding van het merk.

Productrange
De productrange van Airwell behoorde in 2011 tot de breedste van de markt met onder meer raamunits, split airconditioners, fancoils, koudwatermachines, warmtepompen, rooftops, watergekoelde airconditioning en luchtbehandelingskasten. Het beursgenoteerde Systemair uit Zweden is in 1974 opgericht als producent van ventilatie en luchtbehandeling. In 2012 heeft Systemair de Italiaanse Airwell fabriek in Barlassina overgenomen, in 2014 is ook de fabriek in het Franse Tillières-sur-Avre overgenomen.

Productie
De Italiaanse fabriek is gespecialiseerd in de productie van luchtgekoelde en watergekoelde koudwatermachines, luchtgekoelde en watergekoelde warmtepompen, koudwatermachines in splitopstelling en condensingunits. In de Franse fabriek vindt onder meer de productie plaats van fancoils, watergekoelde airconditioning, rooftops en hoog rendement warmtepompen voor toepassing in Noord-Europa.

Service en Onderhoud
Airview Luchtbehandeling heeft de producten uit beide fabrieken sinds 2001 onder zowel het merk Airwell als onder het eigen merk Airview verkocht. Vanwege de jarenlange ervaring met deze producten kan onze serviceafdeling u van dienst zijn bij onder meer storingen, onderhoud, reparaties en revisies aan deze apparatuur. Ook bij een eventuele vervanging kunnen wij u van een passend advies voorzien.

Merknamen
Buiten de merknamen Airwell en Airview zijn de koudwatermachines en warmtepompen in het verleden verkocht onder de merken Wesper, Electra, Fedders en Itelco Clima. Ook voor deze producten kan onze serviceafdeling u van dienst zijn.
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA