Onze Merken - Edpac
Edpac
Het in Ierland gevestigde Edpac is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van close control of precisie airconditioning. Edpac is opgericht in 1968 en behoort tot de pioniers op het gebied van precisie airconditioners. Edpac heeft een wereldwijd distributienetwerk waarmee oplossingen voor computerruimtes, telecomruimtes, datacentra en archiefruimten verzorgd worden.

Productie en productrange
De productie van Edpac vindt plaats in Cork - Ierland, waar tevens het internationale hoofdkantoor is gevestigd. Het Aziatische kantoor van Edpac is gevestigd in Hongkong.

Naast een complete range luchtgekoelde, watergekoelde en koudwater precisie airconditioners biedt Edpac met de vrije koeling en dual koeling uitvoering oplossingen gericht op energiezuinigheid en zekerheid. Met de toepassing van energiezuinige EC-ventilatormotoren biedt Edpac oplossingen gericht op het verhogen van de energiezuinigheid van precisie airconditioners ten behoeve van computerruimtes en datacentra.  

Buiten de precisie airconditioners produceert Edpac ook klantspecifieke dakcentrales voor industriële toepassingen.

Service & Onderhoud
De serviceafdeling van Airview Luchtbehandeling kan u van dienst zijn bij onder meer storingen, onderhoud, reparaties en revisies van alle in Nederland opgestelde Edpac producten. Ook bij een eventuele vervanging kunnen wij u van een passend advies voorzien.
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA