Onze Merken - Pego
Pego
Het Italiaanse Pego produceert sinds 1997 hoogwaardige elektrode stoombevochtigers, waarin de tevens door Pego geproduceerde controllers en bedieningen toegepast worden.

De Pego elektrode stoombevochtigers combineren Italiaans design met een hoogwaardige afwerking in RVS en kunststof. Door de ruime ervaring in de productie van controllers en bedieningen zijn de Pego stoombevochtigers standaard uitgevoerd met een geavanceerde microprocessor controller, waarmee regeling van de unit in een modus naar keuze mogelijk is.

Productie
Het hoofdkantoor en de productie van Pego vinden plaats in Occhiobello, tussen Verona en Bologna in het oosten van Italië.

Productrange
De volledige range stoombevochtigers bevat diverse modellen met een stoomcapaciteit vanaf 3 kg/uur tot en met 96 kg/uur. Met de introductie van de nieuwe ES MINI laat Pego zien dat ook onderzoek en ontwikkeling gericht zijn op het combineren van design en technologie.

Importeurschap
Vanuit de ruime ervaring op de Italiaanse markt heeft Pego het distributienetwerk stapsgewijs uitgebreid in geheel Europa. Airview Luchtbehandeling is sinds 2011 de Nederlandse vertegenwoordiger van de Pego elektrode stoombevochtigers.

Voor meer informatie over Pegp kunt u terecht op de internationale website van Pego

Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA