Onze Merken - Sabiana
Sabiana
Het Italiaanse Sabiana is in 1929 opgericht door Franco Binaghi en Benevenuto Anatrella. Gedurende de eerste jaren van oprichting heeft de focus van Sabiana voornamelijk op verwarmingsproducten gelegen, waarbij vanaf 1980 begonnen is met de productie van een van de succesvolste Sabiana producten: de fancoils en vanaf 1990 met ontwikkeling en productie van Luchtbehandelingskasten.

Op dit moment staat het bedrijf onder de leiding van de 2e en 3e generatie familie van de oprichters en Sabiana is de grootste Europese producent van fancoils  geworden.

Productassortiment
Binnen de strategie van Sabiana staan betrouwbaarheid, design en vooruitstrevendheid centraal. De CARISMA vloer- en plafondonderbouwmodellen staan reeds sinds vele jaren bekend om het unieke design en de zeer stille werking. De SKYSTAR design cassettemodellen zijn de meest verkochte fancoils in Europa, waarbij alleen al in 2012 55.000 units verkocht zijn.

Ook met de luchtbehandelingskasten laat Sabiana zien vooruitstrevende keuzes te maken. De grote mate van flexibiliteit binnen de selectie van de luchtbehandelingskasten zorgt ervoor dat voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing mogelijk is.

Onderzoek en ontwikkeling
Om ook in de toekomst de leidende Europese positie te behouden investeert Sabiana jaarlijks een aanzienlijk deel van haar omzet in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Hierdoor is Sabiana in staat geweest om onder meer de energiezuinige EC-ventilatormotoren binnen zeer korte periode op vrijwel de gehele fancoil range te introduceren.

Productie

Sabiana beschikt over 2 grote productiefaciliteiten en 1 centrale opslag in de omgeving van Milaan. Door deze grote gecentraliseerde voorraad kunnen veel units uit voorraad geleverd worden, wat voor standaard units tot beperkte levertijden leidt. Via het uitgebreide netwerk van distributeurs levert Sabiana in meer dan 50 landen haar producten.

Importeurschap
Airview Luchtbehandeling is de officiële Nederlandse vertegenwoordiger van de fancoils en luchtbehandelingskasten van Sabiana.   

Voor meer informatie over Sabiana kunt u terecht op de internationale website van Sabiana
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA