Onze Merken - Utek
Utek
Het Italiaanse Utek is in 1999 opgericht door een team van experts op het gebied van luchtbehandeling. Vanaf de oprichting heeft Utek zich gericht op de productie van ventilatie-units, WTW-units en WTW-units met geïntegreerde klimaatbeheersing.

Onderzoek en ontwikkeling
Door reeds vanaf het begin in te zetten op onderzoek en ontwikkeling heeft Utek de range van medium rendement WTW-units zeer snel uit weten te breiden naar hoog rendement WTW-units, waarbij op dit moment al wordt voldaan aan de ErP 2018.

Productie
De ontwikkeling en productie van de WTW-units vindt plaats in Mazzo di Valtellina, een plaats 170 km ten noordoosten van Milaan. Door de continu groeiende vraag vindt de productie inmiddels plaats in 2 modern uitgeruste productiehallen.

Productassortiment
Het productassortiment WTW-units bevat diverse typen en modellen, geschikt voor toepassing in onder meer woningen, kantoren, winkels, restaurants en sporthallen. Door toepassing van de WTW-units met een geïntegreerde DX- of change-over koudwaterbatterij is ook eenvoudig nabehandeling van de ventilatielucht te realiseren.

Importeurschap
Airview Luchtbehandeling vertegenwoordigd sinds 2007 de volledige range luchtbehandelingsunits van Utek voor de Nederlandse markt.

Voor meer informatie over Utek kunt u terecht op de internationale website van Utek

Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA