Totaaloplossingen - Advies en projectbegeleiding
Advies en projectbegeleiding

Vrijwel ieder project is uniek. Vanuit uw ervaring kunt u hoogstwaarschijnlijk voor de meeste van uw projecten op eenvoudige wijze uw relatie informeren over de geschikte mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat u uw relatie optimaal van dienst kunt zijn en daarmee in veel gevallen het project uit mag voeren.

Het kan echter voorkomen dat u een projectaanvraag krijgt waar uw onderneming iets minder ervaring mee heeft. In deze situaties wordt het verzorgen van een effectief advies bemoeilijkt, waarmee ook de kans dat u het project uit mag voeren afneemt. Juist in deze gevallen zijn wij u graag van dienst bij het meedenken over de geschikte oplossing.
 
Ons team van commercieel en technisch adviseurs staat ten allen tijde voor u klaar om u te adviseren over de geschikte mogelijkheden. Door onze kennis en ervaring is het zeer goed mogelijk dat wij samen met u tot een oplossing komen waarmee  waarmee u zowel technisch als economisch de garantie kunt bieden van een optimale installatie richting uw relatie.

Naast het advies over de mogelijkheden kunnen wij u indien gewenst ook assisteren bij de opname op locatie en tevens bieden wij effectieve ondersteuning bij onder meer complexe koellast- en ventilatieberekeningen.

Tot slot kunnen onze projectleiders u ook assisteren gedurende het volledige project; vanaf de aanvraag tot aan de levering, bij de installatie en bij het indienen van de onderhoudsofferte na oplevering.

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden of indien u een specifiek project heeft waarbij u advies en projectbegeleiding wenst kunt u contact met ons opnemen.
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA