Totaaloplossingen - Service & Aftersales

Service & Aftersales

De Service & Aftersales afdeling van Airview Luchtbehandeling verzorgt een uitgebreid aanbod van services en diensten na de levering van de apparatuur.

Inbedrijfstelling
Indien u de apparatuur door ons inbedrijf laat stellen heeft u de zekerheid van goed functionerende apparatuur waarbij de parameters ingesteld  worden op basis van de eisen en wensen van de eindgebruiker en op basis van de klimatologische omstandigheden in Nederland.  Onze technici zorgen ervoor dat na de inbedrijfstelling de apparatuur draaiend, goed functionerend en conform fabrieksvoorschriften wordt opgeleverd.

Service
Airview Luchtbehandeling beschikt over een eigen servicedienst met eigen technici, welke allen beschikken over ruime kennis en ervaring met betrekking tot de apparatuur. Indien gewenst kan onze servicedienst u assisteren bij het analyseren en oplossen van storingen aan de apparatuur.


Koeltechnisch onderhoud

Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot het verzorgen van de wettelijk verplichte controle en het onderhoud van de apparatuur conform NEN EN 378 en de Europese F-gassenverordening. Airview Luchtbehandeling is F-gassen en VCA-gecertificeerd. Onze servicetechnici staan garant voor een gedegen inspectie en zorgvuldig uitgevoerd onderhoud aan de machines.

Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA