Technische trainingen - Training warmtepomp in de winter
Training warmtepomp in de winter

De toepassing van warmtepomptechnologie door middel van omkeerbaar koudemiddelcircuit is niet meer weg te denken uit de airconditioningmarkt, waarbij steeds meer systemen ook ingezet worden ten behoeve van hoofdverwarming.

Met de perioden van langdurige vorst strenge vorst krijgen wij regelmatig vragen over hoe om te gaan met warmtepomptechnologie tijdens deze koude perioden. Ook krijgen wij regelmatig uit het veld vragen over wat de aandachtspunten zijn bij inzet van airconditioningapparatuur ten behoeve van hoofdverwarming en waar aan te denken bij het gebruik van WTW-units, al dan niet in combinatie met warmtepomptechnologie, in de winter.

Daarom organiseren wij op (Datum) een speciale training m.b.t. warmtepomptechnologie in DCI units, in lucht/water en water/water warmtepompen en in WTW-units.

Tijdens deze korte en gerichte training bent u binnen enkele uren volledig geïnformeerd over waar op te letten en wat te doen bij inzet van warmtepomptechnologie om storingen te voorkomen.

Deelname aan deze trainingen is uiteraard kosteloos. Indien u interesse heeft in deelname aan deze training kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of kunt u een email sturen naar
trainingen@airview.nl.
Nieuws
News
Afsluiting 2019
Openingstijden Kerstperiode Lees verder
Uitnodiging Vakbeurs Energie 2018
Van 9 tot en met 11 oktober 2018 Lees verder
Actie Lucht-Water Warmtepompen
Diverse modellen tot 80 kW uit voorraad leverbaar! Lees verder

NVKL Vianorm VCA