Met de ELFOFresh EVO CPAN-YIN ventilatie-unit presenteert Clivet de nieuwste generatie met thermodynamische warmteterugwinning.

Het is dé oplossing voor totaal comfort, niet alleen voor luchtverversing maar ook voor temperatuur- en vochtigheidsregeling van de lucht die wordt ingebracht. Het verleent luchtverversing door zowel de interne als externe verontreinigende stoffen en schimmels uit de luchtstroom te elimineren.

De ventilatie-unit is speciaal ontwikkeld voor geconditioneerde ventilatie van ruimtes tussen 250m3 en 640m3. Tevens beschikken alle units standaard over automatische vrije koeling. De CPAN-YIN is compact ontworpen om de installatie tussen een verlaagd plafond te vergemakkelijken (290mm hoog).

De CPAN-YIN ventilatie-unit is geschikt voor aansluiting op luchtkanalen en kan zowel standalone of in combinatie met het Clivet Home systeem gebruikt worden. Optioneel kan de unit uitgevoerd worden met een elektrostatisch filter (ISO16890 ePM1 90%).

Om een optimaal en goed functionerend systeem te realiseren, is een correct ontworpen luchtverdeelsysteem noodzakelijk. Het ELFOAir luchtverdeelsysteem is door Clivet ontworpen voor toepassing met de ELFOFresh ventilatie-units, en bevat onder meer luchtuitblaasroosters, luchtaanzuig- en uitblaasplenums, luchtverdeelboxen en kanaalaansluitjoints.

Meer informatie?
Bekijk hier de ELFOFresh EVO CPAN-YIN!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin