Vrijwel ieder project is uniek. Zo kan het voorkomen dat u een projectaanvraag krijgt waar uw onderneming minder ervaring mee heeft. Het verzorgen van een effectief advies wordt daardoor bemoeilijkt en tevens de kans dat u het project ook uit mag voeren. Juist in deze gevallen zijn wij u graag van dienst bij het meedenken over de geschikte oplossing. Dit zorgt ervoor dat u uw relatie optimaal van dienst kunt zijn en daarmee in veel gevallen het project juist wel mag uit voeren.
Meedenken in oplossing
Commercieel-technisch advies
Opname op locatie
No-cure no-pay

Advies en projectbegeleiding

Ons team van commercieel en technisch adviseurs adviseert u graag over de geschikte mogelijkheden. Door onze kennis en ervaring is het zeer goed mogelijk dat wij samen met u tot een oplossing komen waarmee u zowel technisch als economisch de garantie kunt bieden van een optimale installatie richting uw relatie.

Indien gewenst assisteren we bij de opname op locatie en tevens bieden wij effectieve ondersteuning bij onder meer complexe koellast- en ventilatieberekeningen. U kunt rekenen op ondersteuning gedurende het volledige project; vanaf de aanvraag tot aan de levering, bij de installatie en bij het indienen van de onderhoudsofferte na oplevering.

Subsidie-advies & aanvraag

Energiezuinige luchtbehandeling- en klimaatbeheersingsinstallaties kunnen in aanmerking komen voor diverse subsidies die beschikbaar zijn gesteld door de overheid. De Energie-Investeringsaftrek(EIA) en de Investeringssubsidie duurzame energie(ISDE) zijn twee voorbeelden van subsidies in onze branche.

Airview Luchtbehandeling BV biedt als toegevoegde service richting haar relaties advies en begeleiding (samen met een externe partner) voor de aanvraag van de EIA-subsidie. In dit traject neemt Airview Luchtbehandeling BV alle zorgen uit handen en zorgt in afstemming met het adviesbureau voor de afhandeling van de aanvraag.
Bij een succesvolle aanvraag bedraagt de provisie welke het adviesbureau in rekening brengt 15% van het voordeel. Omdat deze provisie alleen in rekening gebracht wordt bij een succesvolle aanvraag, komt de eindgebruiker nooit voor onverwachte kosten te staan, en wordt de garantie geboden van een gespecialiseerde partner voor optimale ontzorging.

De producten en technologie├źn welke in aanmerking komen voor de EIA zijn opgenomen in de Energielijst 2018 van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

De producten welke in aanmerking komen voor de ISDE zijn opgenomen in de apparatenlijst ISDE Warmtepompen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin