Airview is uw totaalleverancier in klimaatoplossingen. Door middel van ons uitgebreid leveringsprogramma kunnen wij u de oplossing bieden voor ieder klimaatprobleem.
Commercieel advies
Service & Onderhoud
Totaaloplossingen
Verhuuroplossingen

Leveringsprogramma

Het leveringsprogramma van Airview Luchtbehandeling is onderverdeeld in vijf productcategorieën: Warmtepompen & Koudwatersystemen, Luchtbehandeling, Industriële Airconditioning, Watergekoelde Airconditioning en Comfort Airconditioning. Het productassortiment bevat een diversiteit aan producten van gespecialiseerde fabrikanten waarmee een totaaloplossing in klimaatbeheersing verzorgd kan worden. Uitgebreide informatie over het leveringsprogramma vindt u onder producten

Totaaloplossingen

Naast het leveren van de apparatuur biedt Airview Luchtbehandeling echter meer. Advies en ondersteuning in alle fases van het project vormen belangrijke additionele onderdelen van de totaaloplossing. Daarnaast bevat de totaaloplossing een diversiteit aan optionele services en diensten waarbij het bieden van toegevoegde waarde en ontzorging centraal staat. Meer informatie over onze services en diensten vindt u onder onze diensten.

Onze Merken

Het productassortiment van Airview Luchtbehandeling is samengesteld uit een selectie van producten welke ontwikkeld en gefabriceerd worden door gespecialiseerde en gerenommeerde fabrikanten. Dankzij deze uitgebreide voorselectie kan Airview Luchtbehandeling kwalitatief hoogstaande producten met een concurrerende prijsstelling aanbieden.

CLIVET
Clivet is een van de grootste Europese fabrikanten van HVAC-apparatuur, met de volledige productie (50.000 m2) gecentraliseerd in de Italiaanse plaats Feltre, nabij Venetië. Naast koudwatermachines en warmtepompen produceert Clivet onder meer rooftopunits, luchtbehandelingskasten, ventilatie-units met geïntegreerde warmtepomp, watergekoelde airconditioners en precisie airconditioners. Duurzaamheid en totaaloplossingen staan centraal binnen het productassortiment van Clivet.

Lees hier meer over Clivet

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op via telefoon: 078 65 21 800

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin