De Service & onderhoud afdeling van Airview Luchtbehandeling verzorgt een uitgebreid aanbod van services en diensten na de levering van de apparatuur.
Verlengen fabrieksgarantie
Assistentie bij storing
Inbedrijfstellingen
Beheer op afstand

Garantie

Wij bieden kwaliteit en dit laten we graag tot uiting komen in verlengde fabrieksgarantie op uw machines.

Installatiekeuringen

Wij bieden u de mogelijkheid tot het verzorgen van de wettelijk verplichte controle en het onderhoud van de apparatuur conform NEN EN 378 en de Europese F-gassenverordening. Airview Luchtbehandeling is F-gassen en VCA-gecertificeerd. Onze servicetechnici staan garant voor een gedegen inspectie aan de machines.

Service en Storingsanalyse

Airview Luchtbehandeling beschikt over een eigen servicedienst met technici, welke allen beschikken over ruime kennis en ervaring met betrekking tot de apparatuur. Onze servicedienst assisteert u bij het analyseren en oplossen van storingen aan de apparatuur. Indien u de apparatuur door ons inbedrijf laat stellen heeft u de zekerheid van goed functionerende apparatuur waarbij de parameters ingesteld worden op basis van de eisen en wensen van de eindgebruiker en op basis van de klimatologische omstandigheden in Nederland. Onze technici zorgen ervoor dat na de inbedrijfstelling de apparatuur draaiend, goed functionerend en conform fabrieksvoorschriften wordt opgeleverd.

Onderhoud & Koeltechnische inspecties

Airview biedt u ontzorging door middel van koeltechnische inspecties en onderhoud. We bieden de installateur de mogelijkheid tot koeltechnisch onderhoud aan warmtepompen en koelmachines en tevens het verzorgen van de wettelijk verplichte controle. Deze mogelijkheid is gecreƫerd omdat het belang van onderhoud voor deze specifieke en technische apparatuur groot is. Naast het beperken van de bedrijfskosten kan goed onderhoud de levensduur van de apparatuur verlengen.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin