Onze zuster onderneming Recool is totaalverhuurder in klimaatoplossingen. Door middel van het uitgebreide verhuurassortiment bieden zij oplossingen voor vrijwel iedere situatie. Dit zijn oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, koeling, proceskoeling, vochtbeheersing of ventilatie.
Extra capaciteit huren
Huuroplossingen voor gepland onderhoud
Noordkoeling bij calamiteiten
Oplossingen op maat

Tijdelijke oplossingen

De tijdelijke oplossingen van Recool vormen hét antwoord voor piekvragen naar warmte of koeling bijvoorbeeld tijdens een hittegolf of een langdurige koude periode in de winter. Het kan voorkomen dat een bestaand systeem te weinig capaciteit heeft voor de warmste of de koudste periode van het jaar. In deze situaties kan Recool u van dienst zijn. Voor alle tijdelijke oplossingen verzorgt Recool alle toebehoren om de installatie tijdelijk aan te sluiten op het bestaande systeem.

Projectmatige oplossingen

Voor vast opgestelde installaties is het noodzakelijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Voor het effectief uitvoeren van dit onderhoud kan het noodzakelijk zijn dat de vast opgestelde installatie tijdelijk uitgeschakeld wordt. Indien hierbij echter sprake is van kritische omstandigheden kan het wenselijk zijn om een tijdelijke oplossing in te zetten.
Recool verzorgt projectmatige oplossingen voor gepland onderhoud aan vaste installaties. Hierbij zijn tal van mogelijkheden denkbaar.

Noodkoeling

Voor echte noodsituaties en calamiteiten biedt Recool een diversiteit aan noodoplossingen. Dit kan variëren van snel leverbare noodkoelers en airconditioners tot aan koudwatermachines en warmtepompen. In veel gevallen kunnen wij binnen enkele uren een noodoplossing verzorgen. Dit kan onder meer noodzakelijk zijn indien u snel over extra koel- of verwarmingsvermogen dient te beschikken. Dergelijke oplossingen zijn toepasbaar als bijvoorbeeld uw huidige systeem niet meer functioneert of indien bijvoorbeeld de temperatuur buiten sneller oploopt dan uw huidige systeem aan kan.

Advies & projectopname

Ieder project is anders en het vinden van een geschikte, tijdelijke oplossing is niet altijd eenvoudig. Juist in dit soort situaties denken wij graag met u mee en is ons team van commercieel en technisch adviseurs beschikbaar. Bij een projectopname denken we graag met u mee over de mogelijke oplossingen en adviseren wij u graag over de technisch en financieel beste oplossing.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin