Met de MICRO-V 250 introduceert Airview Luchtbehandeling een zeer compact uitgevoerde WTW-unit voor toepassing van hoog rendement ventilatie met warmteterugwinning in kleine ruimtes.

De MICRO-V 250 levert een luchtopbrengst van 60 tot 250 m3/uur en wordt gekenmerkt door de zeer geruisloze werking.

Uitvoering
De MICRO-V 250 WTW-units zijn uitgevoerd met hoog rendement aluminium kruisstroom platenwisselaar (>90% warmteterugwinning) en hoog rendement EC-ventilatoren. De units zijn geschikt voor binnenopstelling en wandmontage en worden tevens gekenmerkt door de zeer eenvoudige toegang t.b.v. onderhoud.

Geavanceerde regeling
De WTW-unit wordt standaard geleverd met geavanceerde microprocessor controller met touchscreen bediening, welke geschikt is voor regeling op basis van CO2, luchtkwaliteit of luchtvochtigheid en welke tevens de optionele elektrische voorverwarming of by-pass aanstuurt.

Opties
Tot de opties van de MICRO-V 250 behoren een automatische by-pass voor 100% vrije koeling, elektrische voorverwarming en een speciale geluidsdempingsmodule waarmee de reeds zeer stille werking (45 dB(A) bij werking van de ventilatoren op 100%) verlaagd kan worden tot slechts 34 dB(A)

Meer informatie
Bezoek de productpagina

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin