Airview Luchtbehandeling introduceert de; ACW-M watergekoelde multisplit condensingunit. Deze multisplit condensingunit (koudemiddel R410A) is geschikt voor toepassing met de tevens leverbare wand- en/of cassette binnendelen.

Dit unieke product maakt de watergekoelde airconditioning range van Airview compleet. Waar de range eerst bij splitopstelling en monobloc ophield, is er nu plaats gemaakt voor de watergekoelde multisplit condensingunit.

De unit is een ideale oplossing voor gebouwen waar buitenopstelling niet mogelijk is. Hij is leverbaar in 3 uitvoeringen met een nominaal koelvermogen van 3,7 – 16,0 kW. De units zijn geschikt voor toepassing met 2, 3 of 4 binnendelen.
Verder wordt de condensingunit gekenmerkt door het lage geluidsniveau en Energielabel A in koelingsmodus.  De unit is voorzien van een elektronisch waterregelventiel voor minimaal waterverbruik en is compact ontworpen voor installatie tussen het plafond of in een technische ruimte.

De watergekoelde condensingunits zijn ontworpen voor toepassing met een gesloten watercircuit (droge koeler), in combinatie met een waterbron of voor aansluiting op het waterleidingnet. Hierdoor zijn de units onder meer inzetbaar in winkelcentra en historische panden.

Meer informatie
Bezoek onze productpagina

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin