Onze belangrijkste beursinnovatie tijdens de Vakbeurs Energie, was het Clivet Vierpijps Warmtepompsysteem.

Onze belangrijkste beursinnovatie tijdens de Vakbeurs Energie, was het Clivet Vierpijps Warmtepompsysteem. Indien u de beurs niet heeft kunnen bezoeken, volgt hier een heldere uitleg van het product.

Dit compleet nieuwe vierpijps warmtepompsysteem is speciaal ontworpen voor gelijktijdige productie van warm- en koudwater. Hierdoor is het mogelijk om te koelen, te verwarmen of gelijktijdig te koelen én te verwarmen. Het Vierpijps Warmtepompsysteem vormt hiermee een fraai kostentechnisch alternatief op een driepijps VRF-systeem.

Door inzet van water als overdrachtsmedium is het vierpijps warmtepompsysteem geschikt voor toepassing met onder meer radiatoren, ventilatorconvectoren, vloerverwarming/vloerkoeling, koelplafonds, WTW-units en luchtbehandelingskasten.

Gebruik van een centraal opgestelde warmtepomp met water als overdrachtsmedium speelt daarbij eveneens in op de Europese F-gassenwetgeving. De energiezuinigheid en het hoge rendement van het systeem komt tot slot naar voren in de energie efficiëntie coëfficiënt (COP+EER) tot 7,61 bij gelijktijdig koelen en verwarmen.

Voor meer informatie over dit product kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen Airview Luchtbehandeling of mail naar: info@airview.nl
Of bezoek onze productpagina

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin