Met trots introduceren wij de nieuwe HRU-EC Inverter. Sinds de introductie van de HRU warmteterugwinningsunits met geïntegreerde koeling en verwarming in 2007 hebben wij het genoegen gehad om voor veel projecten deze WTW-units te mogen leveren. In de loop der jaren is de techniek zeker niet stil blijven staan, en met de nieuwe HRU-EC Inverter wordt alle opgedane kennis en ervaring gecombineerd met de laatste stand van de techniek.

De belangrijkste verbeteringen staan samengevat in onderstaand schema.

De HRU-EC Inverter WTW-units zijn ontworpen voor het geconditioneerd ventileren van kleine en middelgrote ruimtes met een nominaal luchtdebiet van 500 tot 5.000 m3/uur. De units zijn uitgevoerd met een eveneens vernieuwde geïntegreerde microprocessor regeling en een Eurovent gecertificeerde kruisstroom platenwisselaar.

Voor de plaatsing en installatie van de WTW-units zijn geen koeltechnische handelingen benodigd. Hierdoor is een snelle en eenvoudige plaatsing en installatie van de apparatuur mogelijk. Dankzij de hoge COP-waarde komen de units in aanmerking voor EIA-subsidie.

Meer informatie
Bekijk onze productpagina

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin