Met de zeer modern vormgegeven Clivet MOOD CFW-2 fancoil-serie introduceren we een nieuwe generatie ventilatorconvectoren voor toepassing in de utiliteit en in woningen. De units zijn uitgevoerd in kleur ‘Signaalwit’ (RAL 9003) en worden gekenmerkt door de zeer compacte maatvoering.

De units zijn voorzien van een LED-display in de kap voor een weergave van de setpoint temperatuur en zijn ontworpen voor montage hoog aan de wand. De ventilatorconvectoren zijn uitgevoerd als 2-pijps fancoil voor toepassing met een koudwatermachine of omkeerbare warmtepomp.

De MOOD CFW-2 fancoils zijn leverbaar in 5 modellen met een koelvermogen van 2,39 tot 4,87 kW en een verwarmingsvermogen van 2,85 tot 5,26 kW. De units zijn standaard uitgevoerd met een energiezuinige EC-ventilatormotor, resulterend in een zeer laag energieverbruik en een stille werking. De units zijn standaard compleet uitgevoerd met geïntegreerde 3-wegklep, Modbus-aansluiting en worden geleverd inclusief infrarood afstandsbediening.

Tot de opties van deze units behoren een wandbediening, een regelmodule voor aansturing tot 16 binnenunits, een centrale regeling voor aansturing tot 64 binnenunits en koppeling met een GBS (BACnet of LonWorks).

Meer weten over dit product?
klik hier voor de Mood 1-5.

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin