De nieuwe watergekoelde horizontale kanaalunits van Clivet, type Versatemp EVH-XS, vormen de oplossing voor koelen of verwarmen in situaties waarbij buitenopstelling van apparatuur niet mogelijk is.

Deze water/lucht warmtepompen zijn ontworpen voor montage tussen een verlaagd en vast plafond of in een technische ruimte. De units zijn erg flexibel inzetbaar dankzij de extra lage inbouwkosten van slechts 254 mm.

De EVH-XS water/lucht warmtepompen zijn leverbaar in 2 modellen met een koelvermogen van 2,06 en 2,84 kW en een verwarmingsvermogen van 2,43 en 3,37 kW. Standaard zijn de units voorzien van een filterframe, waardoor eenvoudig onderhoud mogelijk is en een microprocessor controller met dag- en weektimerfunctie. Tot de opties behoren onder meer koppelingen met een GBS, een debietregelaar en condenspomp.

Deze nieuwe units maken onderdeel uit van de Clivet Versatemp range, die speciaal ontwikkeld is voor toepassing met een gesloten watercircuit (droge koeler), waterbron of voor aansluiting op het waterleiding net. De Versatemp water/lucht warmtepompen worden veelvuldig toegepast in onder meer winkelcentra waarbij iedere winkel een eigen unit op de centrale ringleiding aan kan sluiten. Hierdoor zijn geen grote bouwkundige aanpassingen nodig, maar is het wel mogelijk om iedere winkel zelfstandig te conditioneren.

Meer informatie
Bekijk onze productpagina EVH-ES

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin