Met de Clivet SCREWLine4-i WDAT-iK4 introduceren we een nieuwe generatie koudwatermachines met inverter schroef compressoren, laag GWP-koudemiddel R513A en hoog rendement EC-ventilatoren.

De energiezuinige werking komt tot uitdrukking in de SEER-waarde tot 5,39 voor toepassing in de utiliteit en de SEPR-waarde tot 6,10 voor toepassing in de industrie.

De koudwatermachines zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie V-vormige microchannel condensors, resulterend in een lager bedrijfsgewicht en in een reductie van de koudemiddelinhoud.

De koudwatermachines zijn optioneel leverbaar inclusief hydromodule met enkele of dubbel pompen (aan/uit of inverter), koppeling met een GBS en koudemiddellekkagedetectie. De units zijn daarnaast perfect toepasbaar voor onder meer BREEAM- en LEED-certificatie, en voldoen aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie en koudemiddellekkagedetectie.

De luchtgekoelde koudwatermachines van het type WDAT-iK4 zijn leverbaar in twee varianten: met enkele inverter schroef of dubbel inverter schroef, voor een capaciteitsrange van 280 tot 1423 kW.

Bekijk hier de nieuwe Clivet SCREWLine4-i WDAT-iK4

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin