Met de Clivet CERVINO hoog aan de wand airconditioners introduceert Airview een nieuwe generatie airconditioners uitgevoerd met het duurzame en natuurlijke koudemiddel R290 (propaan).

Nieuwste generatie propaan airconditioners

Met de Clivet CERVINO hoog aan de wand airconditioners introduceren we een nieuwe generatie airconditioners welke gekenmerkt worden door het moderne ontwerp en het hoge rendement, maar vooral door toepassing van het nieuwste generatie duurzame en natuurlijke koudemiddel R290 (propaan). De Clivet CERVINO-serie vormt de eerste generatie airconditioners met het natuurlijke koudemiddel propaan.

 

Cervino-modellen met standaard WIFI-module

De CERVINO-serie is per direct leverbaar in 2 modellen met een koelvermogen van 2,6 tot 3,5 kW en een verwarmingsvermogen van 3,2 tot 3,4 kW. De airconditioners worden standaard geleverd inclusief WIFI-module voor bediening via de NetHome Plus App voor Android en iOS.

 

Moderne uitstraling

De hoog aan de wand airconditioners bestaan uit een modern ontworpen binnenunit welke uitgevoerd is in mat wit met een moderne dynamische golf met Clivet logo. Zowel de binnenunit als buitenunit zijn speciaal ontwikkeld voor werking met koudemiddel R290 (propaan).

 

Energieklasse A+++

De airconditioners zijn energiezuinig: Energieklasse koelen A+++ / verwarmen A++ en hebben een hoog rendement: SEER tot 8,8 en SCOP tot 4,6.

 

Clip ‘Airconditioning’

Ontdek in deze clip onze nieuwste generaties airconditioners, Clivet Cristallo 2 en Clivet Cervino!

 

 

Meer informatie

Bezoek de speciale productpagina van de Clivet Cervino voor meer (technische) informatie.

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin