Met de Clivet EDGE F, monobloc propaan lucht/water warmtepompen introduceren we de nieuwste generatie warmtepompen, welke speciaal ontwikkeld zijn voor hoog temperatuur verwarming & tapwaterproductie tot +75°C en koeling in onder meer woningen, kleine kantoren en winkels.

Passende oplossing voor duurzame nieuwbouwprojecten

Dankzij het natuurlijke koudemiddel R290 vormt de EDGE F een passende oplossing voor duurzame nieuwbouwprojecten. Door de hoge wateruittredetemperaturen van +75°C is productie van warm tapwater, inclusief wekelijkse hygiëne-cyclus zonder elektrische naverwarming, mogelijk. De hoge watertemperaturen zorgen er daarnaast voor dat de warmtepompen ook perfect inzetbaar zijn voor renovatieprojecten, waarbij het bestaande afgiftesysteem met radiatoren behouden kan blijven.

 

Geïntegreerd expansievat en voorbereid op werking in een Smart Grid

De EDGE F lucht/water warmtepompen zijn voorzien van een geïntegreerd expansievat t.b.v. systeemwerking en primaire watercircuitpomp. Regeltechnisch zijn de units geschikt voor aansturing van onder meer een secundaire watercircuitpomp, de tapwater waterpomp, 3-wegklep voor schakeling tussen ruimteverwarming en tapwaterproductie. De EDGE F lucht/water warmtepompen zijn standaard voorbereid op werking in een Smart Grid.

 

Leverbaar in 7 modellen

De energiezuinige werking van de warmtepompen komt tot uitdrukking in de SCOP tot 5,19 in verwarmingsprofiel 35°C (Energieklasse A+++). De lucht/water warmtepompen uit de EDGE F-serie zijn vanaf begin maart te bestellen in 7 modellen in een capaciteitsrange (verwarmen) van 4,20 tot 15,0 kW.

 

Meer informatie over de EDGE F?

Bezoek de speciale productpagina over de EDGE F

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin