Met de Clivet ELFOEnergy Thunder, type WiSAN-P introduceert Airview een nieuwe serie lucht/water warmtepompen, speciaal ontworpen voor toepassing in de utiliteitsbouw.

 

Warmtepompen voor utiliteitsbouw

Met de Clivet ELFOEnergy Thunder, type WiSAN-P lucht/water warmtepompen introduceren we een nieuwe serie warmtepompen, speciaal ontwikkeld voor verwarming en koeling met gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan). Door toepassing van propaan als koudemiddel zijn deze warmtepompen geschikt voor hoge wateruittredetemperaturen tot +75┬░C.

Deze nieuwe serie warmtepompen is speciaal ontworpen voor toepassing in de utiliteitsbouw.

 

Stand-alone en cascade

De warmtepompen zijn zowel stand-alone (40-85 kW) als in cascade tot 16 units / 1.360 kW toepasbaar. De hoog temperatuur propaan warmtepompen zijn uitgevoerd met inverter compressoren, EC-ventilatoren en hebben als optie inverter pompen. Belangrijke kenmerken van de warmtepompen zijn de energiezuinigheid; ErP Energieklasse A+++ in verwarmingsbedrijf, met een SCOP tot 4,70 een SEER tot 5,26.

De koppelstukken voor de hydraulische koppeling kunnen af fabriek meegeleverd worden voor een vereenvoudiging van de plaatsing in het veld. Andere opties van de hoog temperatuur warmtepompen zijn een geïntegreerde inverter pompmodule een buffervat, condensor beschermroosters en een 3-wegklep voor warm tapwaterproductie.

 

Modbus-aansluiting

De warmtepompen zijn standaard voorzien van een Modbus-aansluiting en zijn uitgevoerd met drie regeltechnisch activeerbare geluidsmodi, voor bijvoorbeeld nachtverlaging van het geluidsniveau.

 

ISDE-subsidie

Alle modellen komen dankzij de energiezuinigheid in aanmerking voor ISDE-subsidie bij verduurzaming van bestaande bouw.

 

Meer informatie:

Bezoek de speciale productpagina van de Thunder

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin