Met de Clivet SPINchiller4, WSAT-YSC4, introduceren we de nieuwste generatie luchtgekoelde koudwatermachines voor middelgrote tot grote commerciële en industriële toepassingen. Deze koudwatermachines zijn uitgevoerd met het laag GWP koudemiddel R32 en zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 222 tot 675 kW.

De SPINchiller4 is speciaal ontwikkeld voor energiezuinig koelen in de utiliteit (SEER tot 4,9) en de industrie (SEPR tot 6,5). Door toepassing van multiscroll technologie, variërend van 3 tot 6 compressoren, worden betere seizoensgebonden rendementen behaalt tegen lagere kosten.

Een belangrijk kenmerk van de Clivet SPINchiller4 is het volledig nieuwe ontwerp, wat resulteert in een extra compacte en licht gewicht unit, mede door toepassing van de nieuwste generatie V-vormige micro-channel condensors. De SPINchiller4 is daarnaast uitgevoerd met energiezuinige EC-ventilatoren en een RVS platenwisselaar.

Alternatief kunnen de units uitgevoerd worden in extra low noise uitvoerig (EN), en behoort warmteterugwinning (volledig of gedeeltelijk) tot de mogelijkheden. Andere opties van deze units zijn geïntegreerde pompmodules (aan/uit of inverter), een geïntegreerd buffervat en koppeling met een GBS (Modbus, LonWorks of BACnet). Voor toepassingen met een hogere vervuilingsgraad van het koelwater behoort ook uitvoering van de koelmachine met een shell & tube warmtewisselaar tot de mogelijkheden.

De Clivet SPINchiller4, WSAT-YSC4, is tot slot uitermate geschikt voor BREAAM- en LEED-certificatie, de machines voldoen aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie en koudemiddellekkagedetectie.

Meer weten over de nieuwe generatie koudwatermachines?

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin