De Clivet SPINchiller4-serie is vanaf heden ook leverbaar als lucht/water warmtepomp voor middelgrote tot grote commerciële en industriële toepassingen. Deze koeltechnisch omkeerbare warmtepompen zijn uitgevoerd met het laag GWP koudemiddel R32 en zijn leverbaar in een verwarmingscapaciteit van 225 tot 685 kW en een koelcapaciteit van 215 tot 685 kW. 

Deze nieuwe serie is speciaal ontwikkeld voor energie-efficiënt verwarmen en koelen in de utiliteit (SCOP tot 4,1 en SEER tot 4,89) en is daarnaast ook uitermate geschikt voor industriële koelprocessen zoals naar voren komt in de SEPR tot 6,22. De energie-efficiëntie komt voort uit toepassing van multiscroll technologie, variërend van 3 tot 6 compressoren, voor betere seizoensgebonden rendementen tegen lagere kosten. De SPINchiller4 is daarnaast uitgevoerd met energiezuinige EC-ventilatoren en een RVS platenwisselaar.

Alternatief kunnen de units in extra low noise uitvoering (EN) geleverd worden en behoort gedeeltelijke warmteterugwinning tot de mogelijkheden. Andere opties van deze serie zijn geïntegreerde pompmodules (aan/uit of inverter), een geïntegreerd buffervat en koppeling met een GBS (Modbus, LonWorks of BACnet). Voor toepassingen met een hogere vervuilingsgraad van het koelwater behoort ook uitvoering van de warmtepomp met een shell & tube warmtewisselaar tot de mogelijkheden.

De Clivet SPINchiller4, WSAN-YSC4, is tot slot uitermate geschikt voor BREAAM- en LEED-certificatie, de machines voldoen aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie en koudemiddellekkagedetectie

Meer informatie?
Bekijk hier de WSAN-YSC4

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin