Met de nieuwe luchtgekoelde koudwatermachines, type ELFOEnergy SHEEN EVO, type WSAT-YSi, van Clivet introduceren we een nieuwe generatie luchtgekoelde koudwatermachines voor energie-efficiënt koelen.

Deze koudwater machines combineren energiebesparende componenten (inverter compressoren en EC-ventilatoren) met het duurzame en laag GWP koudemiddel R32.

De energiezuinigheid van deze nieuwe serie komt tot uitdrukking in de SEER tot 5,37 en energielabel A++.  Dankzij de inverter compressor(en) is een traploze capaciteitsmodulatie mogelijk tussen 30% en 100%. De koudwatermachine is uitgevoerd met een volledig aluminium microchannel condensor, resulterend in een lagere koudemiddelinhoud en een beperking van het gewicht.

Diverse opties zijn beschikbaar (aan/uit pomp, inverter pomp en buffervat), waarmee de koudwatermachines geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zeker ook bij renovatie zijn de units eenvoudig in te passen op een bestaand systeem of aan te sluiten op het koelerblok van een luchtbehandelingskast.

De koudwatermachines van het type WSAT-YSi zijn leverbaar in 6 modellen in een capaciteitsrange van 43 tot 98 kW.

Meer weten over de nieuwe generatie koudwatermachines?

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin