Met de Clivet AURA introduceren we een nieuwe generatie ventilatorconvectoren welke worden gekenmerkt door het Italiaanse design, door de compacte uitvoeringen en de hoge mate van flexibiliteit. De units zijn leverbaar met omkasting voor toepassing als console/laag aan de wandmodel of als plafondonderbouwmodel, en zonder omkasting voor toepassing als horizontaal of verticaal kanaalmodel.

Door de flexibel omkeerbare lekbak zijn alle units standaard inzetbaar voor horizontale en verticale montage. Doordat daarnaast ook de warmtewisselaar in de unit gedraaid kan worden, zijn ook de waterzijdige aansluitingen op project naar keuze aan de linker- of rechterzijde van de unit te positioneren.

De ventilatorconvectoren uit de AURA-serie zijn uitgevoerd als 2-pijpsmodel voor toepassing met een koudwatermachine (alleen koelen) of omkeerbare warmtepomp (koelen en verwarmen). De units zijn leverbaar in 12 bouwgroottes, met een koelvermogen van 1,09 tot 8,85 kW en een verwarmingsvermogen van 1,13 tot 8,50 kW.

Naast de standaard uitvoering met 3-toeren AC-ventilatormotoren is er een energiezuinig DC-inverter model leverbaar, met 7 instelbare ventilatiesnelheden. Beide units kunnen inclusief een bediening geleverd worden, welke standaard geschikt is voor montage in de unit (links of rechts) of op de wand.

Een diversiteit aan opties is leverbaar, waaronder opstelvoeten voor het consolemodel, eenĀ  condenspomp en een 3-wegsklep (open/dicht). Het DC-invertermodel is daarnaast geschikt voor koppeling aan onder meer een centrale regelaar of gebouwbeheersysteem (Modbus, BACnet of LonWorks).

Bekijk hier de nieuwe Clivet ventilatorconvectoren Aura

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin