Met de Clivet ELFOEnergy Storm WSAT-YES introduceren wij een R32 luchtgekoelde koudwatermachine die niet alleen als standalone unit in een capaciteitsrange van 53 tot 85 kW ingezet kan worden, maar ook in modulaire opstelling tot wel 340 kW.

De luchtgekoelde koudwatermachine beschikt over een capaciteit tot 85 kW en kan dankzij het modulaire ontwerp hydraulisch gekoppeld worden. De hydraulische koppeling zorgt ervoor dat met maximaal 4 units kan worden opgeschaald tot 340 kW, waardoor tevens verhoogde efficiency van bedrijfszekerheid is. De koppeling is zelfs mogelijk voor machines met variërende capaciteiten. Indien er toekomstige vragen zijn naar uitbreiding van het systeem, dan is dit eenvoudig te realiseren. Tot slot kunnen 16 koudwatermachines regeltechnisch gekoppeld worden tot een maximale capaciteit van 1360 kW.

De WSAT-YES is standaard voorzien van een ingebouwd waterfilter waarbij de unit verder compleet is uitgerust met inverter techniek: inverter compressoren, EC-ventilatoren en als optie toergeregelde pompen. De luchtgekoelde koudwatermachines zijn Eurovent gecertificeerd en hebben Energieklasse A in koelingsmodus. Dit komt tot uiting met een EER-waarde tot 3,21 en een SEER-waarde tot 4,89.

De luchtgekoelde koudwatermachine is tevens voorzien van Modbus aansluiting en beschikt over drie geluidsmodi, waarmee het geluidsniveau gedurende bijvoorbeeld de nacht verlaagd kan worden. Een geïntegreerd inverter pompmodule, buffervat en condensor beschermer zijn de belangrijkste opties van de koudwatermachine.

Dit alles zorgt dat de ELFOEnergy Storm uitermate geschikt is voor BREEAM- en LEED-certificatie doordat de unit voldoet aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie en koudemiddel-lekkagedetectie.

Meer informatie?
Benieuwd naar dit product? Bekijk hier de WSAT-YES!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin