Deze maand introduceren we de nieuw luchtgekoelde koudwatermachines van het merk Clivet, type SCREWLine4-i WDAT-iZ4 120.1-580.2. Dit is de meest technologisch geavanceerde oplossing op de markt met inverter schroef compressor en het koudemiddel R1234ze.

De SCREWLine4-i WDAT-iZ4 hoog rendement luchtgekoelde koudwatermachines vormen de ultieme duurzame oplossing voor projecten met een hoog benodigd koelvermogen. Standaard zijn ze geschikt voor werking met lage buitenluchttemperaturen tot -10°C in koelingsbedrijf, de machines zijn leverbaar met een koelvermogen van 204 – 1055 kW. Tevens zijn ze uitgevoerd met energiezuinige inverter schroefcompressoren en met het hoge rendement HFO-koudemiddel R1234ze.

Het HFO-koudemiddel R1234ze heeft minimale impact op het milieu(GWP <1) wat resulteert in een machine met een duurzame oplossing. De energiezuinigheid van de machines komt tot uitdrukking in de SEER-waarde tot 5,24 voor toepassing in de utiliteit en de SEPR-waarde tot 6,45 voor toepassing in de industrie.

Met een enorme hoeveelheid aan opties creëert de Clivet SCREWLine4-i WDAT-iZ4 120.1-290.1 diversiteit. Tot de belangrijkste opties behoren onder meer een geïntegreerde hydromodule met enkele of dubbele pompen (aan/uit of inverter), koudemiddellekkagedetectie en koppeling met een gebouwbeheersysteem (Modbus, LonWorks of BACNet).

De koudwatermachines zijn uitermate geschikt voor BREAAM- en LEED-certificatie, voldoen aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie, koudemiddellekkagedetectie en automatische afpomp van koudemiddel.

Meer informatie?
Benieuwd geworden naar de SCREWLine4-i WDAT-iZ4? Klik hier om het product te bekijken!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin