Airview Luchtbehandeling introduceert een nieuwe range multiscroll koudwatermachines en warmtepompen. De Clivet WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines en WSHN-XSC3 water/water warmtepompen vormen het antwoord voor middelgrote en grote capaciteiten

Deze koudwatermachines en warmtepompen maken onderdeel uit van de Clivet SPINchiller3-serie, een productrange die speciaal ontwikkeld is voor de grotere capaciteiten.

De Clivet SPINchiller3-serie combineert multiscroll technologie met een dubbel koudemiddelcircuit voor een hoge betrouwbaarheid en een optimale werking in deellast. Juist omdat veel koudwatermachines en warmtepompen het grootste deel van het jaar in deellast functioneren, zorgt een optimale werking in deellast voor aanzienlijk energiebesparingen. Met deze gedachte als uitgangspunt zijn de Clivet SPINchillers ontwikkeld.

De WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 217 tot 731 kW. De omkeerbare warmtepomp WSHN-XSC3 is leverbaar met een verwarmingscapaciteit van 243 tot 884 kW.

De machines zijn standaard geschikt voor toepassing met een open of gesloten bron. Tot de opties van deze units behoren onder meer energieterugwinning, een diversiteit aan geïntegreerde pompen, koppeling met een GBS en een koudemiddellekkagedetector inclusief automatische afpompfunctie.

Meer informatie
Bekijk onze productpagina WSH-XSC3

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin