De Clivet CONSOLE3 is speciaal ontwikkeld voor montage laag aan de wand als consolemodel. De units worden gekenmerkt door het zeer moderne design, de stille werking, de flexibiliteit in luchtuitblaas en luchtaanzuig en de extra compacte inbouwdiepte.

Nieuwe generatie airconditioners

Met de CONSOLE3 introduceert Clivet een nieuwe generatie airconditioners voor montage laag aan de wand als consolemodel. De CONSOLE3 wordt gekenmerkt door het zeer moderne design, de stille werking, de flexibiliteit in luchtuitblaas en luchtaanzuig en de extra compacte inbouwdiepte. Deze nieuwste generatie consolemodellen is geschikt voor toepassing met de Clivet WIFI-module voor bediening via de NetHome Plus App voor Android en iOS.

 

Functies CONSOLE3

Tot de standaard functies van de CONSOLE3 behoren onder meer een nachtmodus en handmatige timerfunctie. De luchtsnelheid is regelbaar in laag/midden/hoog of in stappen van 1-100%. De units beschikken daarnaast over een vakantie-/vorstpreventiefunctie waarbij de ruimtetemperatuur automatisch op 8°C wordt gehouden.

 

Per direct leverbaar

De CONSOLE3 laag aan de wandmodellen zijn uitgevoerd met DC Inverter technologie met koudemiddel R32, energielabel koelen A++ / verwarmen A+. De units zijn per direct uit voorraad leverbaar in 2 modellen met een nominaal koelvermogen van 3,5 tot 5,0 kW en nominaal verwarmingsvermogen van 3,8 tot 5,3 kW. De units zijn single en multi-split compatible, waarbij voor multi-split toepassing ook een binnenunit van 2,7 kW beschikbaar is.

 

Meer informatie

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin