Met de Clivet EDGE EVO 2.0, monobloc lucht/water warmtepompen, introduceren we een nieuwe generatie warmtepompen, speciaal ontwikkeld voor energie-efficiënte verwarming, koeling en tapwaterproductie in onder meer woningen, kleine kantoren en retail.

Deze nieuwste generatie lucht/water warmtepompen combineren energiezuinige componenten (inverter compressoren en EC-ventilatoren) met het duurzame en laag GWP koudemiddel R32. Daarnaast zijn de warmtepompen standaard compleet uitgevoerd met onder meer geïntegreerd expansievat en primaire watercircuitpomp.

Door inzet van de optioneel beschikbare accessoires is de EDGE EVO 2.0 inzetbaar voor tal van systemen, met combinaties van onder meer koeling, verwarming en warm tapwater. Aanvullend behoort ook inzet met zonnecollectoren of werking met meerdere zones tot de mogelijkheden.

Regeltechnisch zijn de units geschikt voor aansturing van onder meer de secundaire watercircuitpomp, de tapwater waterpomp, 3-wegklep voor schakeling tussen ruimteverwarming en tapwaterproductie, 2-zone-regeling en zonnecollectoren. De EDGE EVO 2.0 lucht/water warmtepompen zijn standaard voorbereid op werking in een Smart Grid.

Door integratie van alle koeltechnische componenten in een monobloc lucht/water warmtepomp, zijn er bij plaatsing van deze units geen koeltechnische handelingen benodigd. Dit zorgt ervoor dat een snelle plaatsing bij zowel nieuwbouw als bij vervanging of renovatie mogelijk is.

De energiezuinige werking van het systeem komt tot uitdrukking in de SCOP tot 5,22 in verwarmingsprofiel 35°C (Energieklasse A+++). De lucht/water warmtepompen uit de EDGE EVO 2.0 serie zijn leverbaar in 11 modellen in een capaciteitsrange (verwarmen) van 4,20 tot 30,00 kW.

De Clivet EDGE EVO 2.0 lucht/water warmtepompen zijn, evenals tal van accessoires, per direct leverbaar uit voorraad.

Meer informatie hierover vindt u op de productpagina.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin