De Clivet Large EVO, type WiSAN-YEE1, is een speciaal ontwikkelde lucht/water warmtepomp voor hoog seizoensgebonden rendement verwarming en koeling in een capaciteitsrange van 115 tot 270 kW. De lucht/water warmtepompen combineren een volledige modulerende werking tussen 20% en 100% met een dubbel koudemiddelcircuit en zijn uitgevoerd met het laag GWP koudemiddel R32.

Inverter lucht/water warmtepompen voor hoge capaciteiten

Met de Large EVO, type WiSAN-YEE1 introduceert Clivet een nieuwe serie lucht/water warmtepompen voor hoge verwarmingscapaciteiten tussen 115 en 270 kW. De warmtepompen combineren een hoog seizoensgebonden rendement met een SCOP tot 4,22 met een volledige modulerende werking tussen 20% en 100%.

 

Dubbel koudemiddelcircuit

De WiSAN-YEE1 lucht/water warmtepompen zijn voorzien van een dubbel koudemiddelcircuit met het laag GWP koudemiddel R32 en bieden brede werkingslimieten; verwarmen tussen -20°c en +44°C buitenluchttemperatuur met tot -15°C buiten een maximale wateruittrede temperatuur van +50°C.

 

3 Geluidsmodi

De lucht/water warmtepompen zijn leverbaar in 3 geluidsmodi. Tot de opties behoren onder meer een diversiteit aan pompmodules, een geïntegreerd schakelvat en energieterugwinning. De units zijn Smart Grid ready en voorzien van EVU-lock functie.

 

Alle modellen met ISDE-subsidie

De lucht/water warmtepompen van het type WiSAN-YEE1 zijn leverbaar in 9 modellen, welke allemaal in aanmerking komen voor ISDE-subsidie.

 

Meer informatie

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin