Met de CLEAN AIR CUBE introduceren we een speciaal ontwikkelde hoog rendement filterkast, voor toepassing in een bestaand ventilatiesysteem of voor onafhankelijke filtering van de lucht in een gebouw.

De Clean AIR CUBE is uitgevoerd met 3 filters, voor filtering tot HEPA-klasse H14 (99,995 bij 0.3 µm), een filterklasse vergelijkbaar met gezichtsmaskers klasse FFP3.

De filterkast is voorzien van een geïntegreerde EC-ventilator voor automatische compensatie van de drukval van de filters, waardoor de filterkast ook eenvoudig in een bestaand systeem gemonteerd kan worden. Aanvullend kan de filterkast uitgevoerd worden met een steriliserende UV-C lamp voor kiemdoding van virussen, bacteriën en schimmels in de lucht.

De filterkast is uitgevoerd met 3 filters, een voorfilter, hoofdfilter en nabehandelingsfilter.
Het voorfilter is een cassettefilter en kan in G4 of M5 uitgevoerd worden. Het hoofdfilter is een hoog rendement filter, type cassette of zakkenfilter, klasse F7 of F9. Het nabehandelingsfilter tot slotte, kan uitgevoerd worden als EPA-filter E10 of E12, HEPA-filter H13 of H14, elektrostatisch filter E11 of als actief koolfilter.

De CLEAN AIR CUBE filterkast is leverbaar in 9 bouwgroottes voor een luchtdebiet van 565 tot 21.000 m3/uur en is leverbaar in twee uitvoeringen; waarmee zowel binnenopstelling als buitenopstelling van de apparatuur mogelijk is.

Meer informatie?
Bekijk hier de CLEAN AIR CUBE!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin