Voor het energie-efficiënt verwarmen, koelen en productie van tapwater introduceren wij de Clivet SPHERA EVO 2.0 Invisible, lucht/water warmtepompen in splitopstelling!

Clivet SPHERA EVO 2.0 Invisible

De Clivet SPHERA EVO 2.0 Invisible, lucht/water warmtepompen in splitopstelling, zijn speciaal ontwikkeld voor energie-efficiënte verwarming, koeling en tapwaterproductie in onder meer appartementen, tiny houses en andere kleinere woningen. De lucht/water warmtepompen combineren energiebesparende componenten (inverter compressoren en EC-ventilatoren) met het duurzame en laag GWP koudemiddel R32.

 

Flexibele toepasbaar

De SPHERA EVO 2.0 Invisible bestaat uit een zeer compact uitgevoerde binnenomkasting voor montage in een holle wand of nis. Dankzij de flexibiliteit in toepasbare opties is de Sphera Invisible te configureren voor alleen systeemwerking (ruimteverwarming en ruimtekoeling) en voor systeemwerking inclusief warm tapwaterproductie.
Naast de configuratieopties zijn aanvullende accessoires beschikbaar die af fabriek in de omkasting geïntegreerd kunnen worden om de benodigde installatieruimte te beperken.

 

Energieklasse A+++

De SPHERA EVO 2.0 Invisible wordt verder gekenmerkt door een hoge mate van energiezuinigheid; SCOP tot 5,32 in verwarmingsprofiel 35°C (Energieklasse A+++). De energieklasse voor warm tapwater is A+ met tapwaterprofiel L.

 

Leverbaar in 4 modellen

De lucht/water warmtepompen uit de SPHERA EVO 2.0 Invisible-serie zijn leverbaar in 4 modellen in een capaciteitsrange (verwarmen) van 4,32 tot 10,09 kW.

 

Meer informatie over de SPHERA EVO 2.0 Invisible?

Bezoek de speciale productpagina over de SPHERA EVO 2.0 Invisible

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin