Airview Luchtbehandeling introduceert de UTA, de nieuwe warmteterugwinningsunit van UTEK.

eze unit is geschikt voor ventilatie en warmteterugwinning waarbij een hoge luchtopbrengst vereist is. De unit is leverbaar in 2 modellen, Model 1 tot 7.700 m³/uur en Model 2 tot 12.000 m³/uur.

Tot de belangrijkste kenmerken behoren de hoog rendement tegenstroom warmtewisselaar(>90%), de energiezuinige EC ventilatoren en voldoet aan de ErP 2018-norm.

Verschillende segmenten
Deze modulaire warmteterugwinningsunit is leverbaar in 3 delen waardoor transport, onderhoud en opbouw van de installatie erg gemakkelijk realiseerbaar is. Doordat de unit uit meerdere componenten bestaat, is het makkelijk om bijvoorbeeld tijdens renovatieprojecten de unit in een later stadium in willekeurige ruimte op te bouwen.  Tot slot zijn de secties eenvoudig,  mechanisch en elektrisch te verbinden.

Opties
Beschikbare accessoires zijn de elektrische verwarming,  de heetwaterbatterij voor na-verwarming en de externe change-over koudwaterbatterijmodule voor zowel na-verwarming als na-koelen.

Uitvoeringen
Tot slot is de UTA wtw-unit leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals in de VAV-uitvoering voor een variabel luchtdebiet, de CAV-uitvoering voor een constante luchtstroom en de COP-uitvoering voor een constante externe druk. In de VAV-uitvoering kan de regeling door inzet van optionele sensoren geschieden op basis van CO², luchtkwaliteit CO²/VOC of luchtvochtigheid.

Meer informatie
Bezoek onze productpagina

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin