De WTW-units HRE-TOP EC zijn ontworpen voor hoog rendement warmterugwinning (75->90%)

De WTW-units HRE-TOP EC zijn ontworpen voor hoog rendement warmterugwinning (75->90%) door middel van de geïntegreerde polypropyleen kruisstroomwisselaar. De WTW-units zijn voorzien van geïntegreerde microprocessor met touchscreen bediening, automatische by-pass voor 100% vrije koeling en hoog rendement EC plug fan ventilatoren, welke voldoen aan de ErP 2015 norm.

Modellen
De WTW-units zijn leverbaar in 5 modellen met een luchtopbrengst van 155 tot 5.930 m³ per uur. De WTW-units zijn ontworpen voor horizontale opstelling en kunnen dankzij de geïsoleerde dubbelwandig panelen zowel binnen als buiten opgesteld worden.

Uitvoeringen
De WTW-units kunnen optioneel uitgevoerd worden in VAV-uitvoering voor een variabel luchtdebiet, CAV-uitvoering voor een constante luchtstroom en COP-uitvoering voor een constante externe druk. In De VAV-uitvoering kan de regeling door inzet van optionele sensoren geschieden op basis van CO², luchtkwaliteit CO²/VOC of luchtvochtigheid.

Opties
Tot de opties van de WTW-units behoren onder meer elektrische naverwarming, change over koudwaterbatterij voor naverwarming en nakoeling middels een tevens leverbare koudwatermachine of warmtepomp of een DX-batterij (R410) voor naverwarming en nakoeling middels een tevens leverbare inverter condensingunit.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met ons kantoor via 078-6521800. 
Tevens kunt u via onderstaande link direct meer informatie over de WTW-unit opvragen.
Hoog rendement WTW-units HRE-TOP EC

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin