Het jaar 2019 is bijna ten einde, 2020 staat voor de deur en we mogen terugkijken op een mooi jaar.

Terugblik 2019

Een jaar met veel ontwikkelingen, een diversiteit aan gerealiseerde projecten en veel tevreden klanten. Het Airview team is in 2019 uitgebreid met nieuwe krachten, waarmee we onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn. De samenwerking met Recool loopt zoals altijd goed en ook door die samenwerking zijn weer mooie projecten opgeleverd.

We mogen trots zijn op de geboekte resultaten, de nieuwe website van Airview is er daar één van. Verder hebben we een nieuwe prijslijst voor de comfort- en watergekoelde airconditioning, hierin zijn onder andere de nieuwe Clivet split-range modellen te vinden. Daarnaast zijn er vele nieuwe R32 machines die vanaf 2020 te vinden zijn in onze nieuwe catalogus.

Vooruitblik 2020

Met de nieuwe prijslijst en de catalogus die in januari verschijnt hopen we u wederom van dienst te zijn in het nieuwe jaar. De aangeboden klimaatoplossingen blijven we door ontwikkelen om voor iedere situatie een passende oplossing te realiseren. De website zal nog meer voorzien worden met producten en documentatie zodat u via de zoekopdracht gemakkelijk de producten en documentatie kunt vinden.

Met de transitie van gas naar all-electric zult u ook steeds meer projecten in de utiliteit met warmtepompen voorbij zien komen. Er zijn ook nieuwe koudwatermachines en warmtepompen op komst op basis van duurzame koudemiddelen R32, R1234ze en R513A.

Het Airview-team heeft in ieder geval veel zin in 2020 en hoopt u ook in het nieuwe jaar weer van dienst te zijn. Van 21 december t/m 5 januari is Airview dicht, hierna staan wij uiteraard weer klaar voor u.

Bekijk hieronder onze kerstboodschap!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin