2021 komt eraan en we kijken terug op het afgelopen jaar.

Terugblik 2020

Voor iedereen is 2020 een bijzonder jaar geworden. Toen we vorig jaar onze vooruitblik over 2020 schreven, hadden we zo’n jaar als dit niet aan zien komen.
Er zijn veel klappen gevallen in onze economie waardoor bepaalde branches een zwaar jaar hebben gehad. In onze branche is de invloed gelukkig relatief beperkt geweest. Desondanks zijn we trots dat we afgelopen jaar met u diverse mooie projecten hebben mogen realiseren.
Gelukkig zijn er ook leuke ontwikkelingen geweest. Zo hebben we een nieuw spaarprogramma geïntroduceerd dat komend jaar zeker wordt verlengd.

Vooruitblik 2021

Begin volgend jaar zal er weer een nieuwe prijslijst verschijnen en daarbij gaan we ons assortiment verbreden en introduceren we VRF-systemen. Afgelopen jaar hebben we onze catalogus voorzien van een enorme update en dat zal in de toekomst op een andere manier gaan. Benieuwd hoe? Houd ons in de gaten! Op deze manier hopen we u natuurlijk weer van dienst te zijn in het nieuwe jaar.

Ook wordt in het nieuwe jaar de range producten met de duurzame koudemiddelen R32, R1234ze en R513A uitgebreid.

Wij gaan met het Airview-team 2021 met frisse zin tegemoet en hopen u ook in het nieuwe jaar weer van dienst te zijn. Vanaf 24 december t/m 6 januari is Airview gesloten. Hierna staan wij uiteraard weer klaar voor u.

Bekijk hieronder onze Kerstclip!

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin