Maak kennis met de woning van de toekomst tijdens de ‘Clivet Smart Home Road Tour’. Ontdek de nieuwste oplossingen op het gebied van verwarmen, koelen, tapwater, energieopwekking en energieopslag!

Slimme ontwikkelingen

Stijgende energieprijzen en aangescherpte wetgevingen hebben in Europa gezorgd voor een enorme groei in toepassing van warmtepomptechniek in de woningbouw. Deze ontwikkelingen hebben daarnaast ook gezorgd voor een groeiende vraag naar slimme oplossingen gericht op energiebesparing en energiebewustzijn.

Woning van de toekomst

Door middel van een speciale Europese Road Tour nodigt Clivet adviseurs en installateurs uit om kennis te maken met de woning van de toekomst. Nederland is op 19 oktober aan de beurt, op een centrale locatie in Nederland, de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Producten in de spotlight

Tijdens een interactieve middag praten we u niet alleen bij over de laatste ontwikkelingen, maar laten we ook alle nieuwe concepten graag zien.

Enkele highlights van de middag:

  • EDGE F monobloc lucht/water warmtepompen met koudemiddel R290 (propaan), voor watertemperaturen tot +75°C
  • Clivet ESS thuisaccu met geïntegreerde PV-omvormer
  • CONTROL4NRG: het centrale regelsysteem voor de woning van de toekomst: één samenwerkend regelsysteem voor integratie van Clivet producten voor verwarming, koeling, tapwater, ventilatie, energieproductie en energieopslag

Walking Diner

Vanaf 15.00 bent u van harte welkom en we sluiten de middag af met een Walking Dinner, zodat u achter de files aan naar huis kunt.

Interesse? Meld u aan!

Interesse in het bezoeken van de ‘Clivet Smart Home Road Tour’ op 19 oktober?
Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier Clivet Smart Home Road Tour

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin