De Werkspoorkathedraal in Utrecht was op 19 oktober 2023 tijdelijk het toneel van de ‘Clivet Slimme Woning van de Toekomst’. Aanwezige relaties en klanten konden kennismaken met de nieuwste oplossingen op het gebied van verwarmen, koelen, tapwater, energieopwekking en energieopslag!

Slimme ontwikkelingen

Stijgende energieprijzen en aangescherpte wetgevingen hebben in Europa gezorgd voor een enorme groei in toepassing van warmtepomptechniek in de woningbouw. Deze ontwikkelingen hebben daarnaast ook gezorgd voor een groeiende vraag naar slimme oplossingen gericht op energiebesparing en energiebewustzijn.

 

Woning van de toekomst

Door middel van een speciale Europese Road Tour van Clivet konden adviseurs en installateurs in een passende setting kennismaken met de ‘Clivet Slimme Woning van de Toekomst’ waarbij de volgende producten een speciale plaats in de spotlight kregen:

  • EDGE F monobloc lucht/water warmtepompen met koudemiddel R290 (propaan), voor watertemperaturen tot +75°C
  • Clivet ESS thuisaccu met geïntegreerde PV-omvormer
  • CONTROL4NRG: het centrale regelsysteem voor de woning van de toekomst: één samenwerkend regelsysteem voor integratie van Clivet producten voor verwarming, koeling, tapwater, ventilatie, energieproductie en energieopslag

 

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over dit nieuwe concept?
Neem dan contact met ons op:

  • Telefoon: 078 – 65 21 801
  • Mail: verkoop@airview.nl

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin