Met de nieuwste oplossingen op het gebied van verwarmen, koelen, tapwater, energieopwekking en energieopslag!

Slimme ontwikkelingen en oplossingen

Door tal van ontwikkelingen wordt er in moderne woningen steeds meer apparatuur en techniek toegepast. Naast zonnepanelen en warmtepompen ontstaan er ook andere vragen zoals koeling, verse lucht en energieopslag.

Samenwerking tussen al deze producten blijkt in de praktijk vaak lastig waardoor er energie verloren kan gaan of er geen goede afstemming is tussen de productie van energie en het verbruik. Met ruim 35 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van warmtepompen biedt Clivet oplossingen voor de moderne woningen op het gebied van verwarming, koeling, tapwaterproductie en luchtverversing.

Door introductie van 2 nieuwe producten maakt Clivet de stap naar een complete slimme woning, waarbij de Clivet SINERGY thuisaccu’s de oplossing vormen voor het optimaal gebruiken en opslaan van elektrische energie, en waarbij de Clivet CONTROL4NRG het slimme hart van de moderne smart woning vormt.

SINERGY

De Clivet SINERGY CEC-S 5K energie-opslagsystemen en thuisaccu’s zijn speciaal ontwikkeld voor opslag en beheer van elektrische energie in woningen en kleine utiliteitsbouw. Het Clivet SINERGY energieopslagsysteem is inzetbaar voor zowel volledige nieuwe installaties als bestaande PV-systemen en is dankzij de modulaire opbouw ook stapsgewijs uit te breiden.

De Clivet SINERGY energie-opslagsystemen en thuisaccu’s zijn verkrijgbaar in 2 types:

De SINERGY energie-opslagsystemen bestaan uit een regelmodule, geïntegreerde omvormer met 5 kW enkelfase leveringsvermogen, aansluitmogelijkheid voor 2 PV-paneelstringen en modulaire accupakketten van 5 kWh per stuk. Modulaire koppeling is bij de SINERGY CEC-S 5K (230 V) mogelijk tot een totaal vermogen van 20 kWh en bij de SINERGY CEC-S 5K (400 V) tot 40 kWh.

Levensduur SINERGY thuisaccu’s? Werkingslimieten?

Ga naar de productpagina’s voor antwoord op deze vragen en meer (technische) informatie:

SINERGY CEC-S 5K (230 V)

 

SINERGY CEC-S 5K (400 V)

 

CONTROL4NRG

De Clivet CONTROL4NRG energie-assistent voor smart home producten vormt het hart van de Clivet slimme woning. Dit Clivet regelsysteem is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de woningbouw of kleine utiliteitsbouw. Het systeem is erop gericht om zoveel mogelijk zelf opgewekte energie te gebruiken of op te slaan om zo richting energie-onafhankelijkheid te gaan.

Door tijdens zonuren de warmtepomp en de thuisaccu slim in te zetten wordt een optimaal wooncomfort gerealiseerd en blijft het energieverbruik tijdens de nachturen beperkt.

Optimaal wooncomfort? Beperking energieverbruik?

Ga naar de productpagina voor antwoord op deze vragen en meer (technische) informatie:

Clivet CONTROL4NRG

Bekijk onze Smart Home-clip

 

 

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Clivet Smart Home?
Neem dan contact met ons op:

  • Telefoon: 078 – 65 21 801
  • Mail: verkoop@airview.nl
Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin