Het is weer zover! Van 8 tot en met 10 oktober 2019 vindt de 15e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. U kunt ons vinden op stand 03.D042.

De Vakbeurs Energie heeft het grootste live energieplatform van Nederland en is inmiddels onmisbaar voor een ieder die zich bezig houdt met energieopwekking en energiebesparing. Dit platform bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en honderden inhoudelijke sessies. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie – door de combinatie met Industrial Heat & Power – en – door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel – mobiliteit.

Airview luchtbehandeling op de Vakbeurs
Ook dit jaar kunt u bij ons terecht op de beurs voor al uw vragen of problemen betreffende klimaatprojecten. Wij bieden u door middel van onze totaaloplossingen een uitweg. Deze totaaloplossing biedt een diversiteit aan optionele services en diensten waarbij de toegevoegde waarde en ontzorging centraal staan.

Naast het leveren van de totaaloplossing doen we meer. Dit jaar introduceren wij diverse nieuwe producten met het koudemiddel R32. Daarnaast verzorgen wij tijdens de eerste ronde op dinsdag 8 en donderdag 10 oktober van 11:15 tot 12:45 een presentatie als onderdeel van de Warmtepomp innovatieroute van het vakblad Vakmedianet. Tijdens de presentatie introduceren we een aantal nieuwe producten namelijk: de Elfofresh 3, een WTW-unit met vrije koeling en R32, de watergekoelde kanaalunit EVH-X Space tot 30 kW en de nieuwe R32 Inverter lucht/water warmtepomp WSAN-YSI met energielabel A++.

Inschrijven?
Wilt u langskomen? Wij kijken er naar uit!
Ons stand nummer is: 03.D042.

Gratis inschrijven kunt u hier. Via deze link kunt u eenvoudig in 2 korte stappen uzelf aanmelden voor de vakbeurs. Na inschrijving ontvangt u een mail met daarin een barcode. Met deze barcode kunt u snel en gemakkelijk uw persoonlijke deelnemers badge afhalen bij de ingang van de beurs. De barcode is prima te scannen vanaf uw smartphone of tablet, maar u kunt de barcode natuurlijk ook geprint meenemen. De badge is geldig gedurende alle beursdagen.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin