Met de voorraadmodellen van de Clivet ELFOEnergy Sheen EVO biedt Airview snel leverbare lucht/water warmtepompen en koudwatermachines van 25 tot 62 kW. De machines zijn uitgevoerd met een geïntegreerde hydromodule met aan/uit pomp en buffervat en kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

De Clivet ELFOEnergy SHEEN EVO, type WSAN-YSi, zijn speciaal ontwikkelde lucht/water warmtepompen voor energie-efficiënte koeling en verwarming. De lucht/water warmtepompen combineren energiebesparende componenten (inverter compressoren en EC-ventilatoren) met het duurzame en laag GWP koudemiddel R32.

De energiezuinigheid komt tot uitdrukking in de SCOP tot 4,30 en de SEER tot 4,64 en energielabel A++. Dankzij de inverter compressor(en) is een capaciteitsmodulatie mogelijk tussen 30% en 100%.

De ELFOEnergy SHEEN EVO kan onder meer ingezet worden voor airconditioning en verwarming met fancoils, met vloerverwarming, voor tapwater of in combinatie met een WTW-unit of luchtbehandelingskast.

De voorraadmodellen zijn standaard uitgevoerd met acryl coating en worden geleverd inclusief trillingsdempers, waterfilter en inbedrijfstelling. Alle modellen van de compleet uitgevoerde inverter lucht/water warmtepompen komen in aanmerking voor ISDE subsidie.

Download hier de voorraadactie leaflet.

Deel dit bericht
Airview is een ervaren speler in de branche Onze referenties
Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem contact op Nieuwsbrief Instagram Linkedin